جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

نیمار فوتبالی

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

1497880271 96 2 جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

مواد لازم برای آشپزی توما

برای آشپزی توما


گوشت ران مرغ بدون پوست  ۴۵۰ گرم
روغن  ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا  ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  ۳ قاشق سوپخوری
شکر  ۳ قاشق مرباخوری
کدو  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

روی پوست ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را بیافزایید و بهم بزنید .

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو گردآوری توسط بخش غذاهای ژاپنی سایت توماایـــران

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته

نوشته جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.

مطالب مشابه